Klantenservice 

F.A.Q.

Ja zeker! Dit kun je terugvinden in de algemene voorwaarden of hieronder:

 Bij verkoop of ontvangen, middels een cadeau, gelden de volgende algemene voorwaarden voor de waardebon:

- De waardebon kan eenmalig gebruikt worden, daarna komt de bon te vervallen. Wordt de waardebon door meerdere personen op hetzelfde moment gebruik, dan komt de order te vervallen.
- De waardebon kan niet geretourneerd worden;
- De waardebon kan alleen gebruikt worden bij een bestelling van boven de €10 aan oorbellen. De verzendkosten vallen hierbuiten;
- De waardebon kan niet ingewisseld worden voor contanten (of digitale teruggave);
- De waardebon, voorzien van uitgifte datum, is 5 jaar geldig na de uitgifte datum;
- De waardebon kan gebruikt worden voor alle artikelen in de webshop;
- De waardebon moet in zijn geheel besteed worden. Het resterende gedeelte zal komend te vervallen;
- De waardebon is niet persoonsgebonden. Zodra de code in ons systeem is toegepast, vervalt de waarde van de code en daarmee van de waardebon.
- Bij eindigen van het bedrijf By Tanya zal er middels een oproep op Instagram en middels de website worden gedaan om uw waardebon te besteden. Op dit moment is de waardebon alleen geldig op artikelen in de webshop. Het is mogelijk dat de keuze op dit moment beperkt is. Mocht u uw waardebon niet binnen de gestelde tijd besteden, dan komt deze waardebon te vervallen. U kunt in dit geval geen aanspraak doen op het bedrag d.m.v. het terugbetalen contant of digitaal. Alle andere voorwaarden blijven ook van toepassing.

De waardebon kan zowel digitaal als op papier geleverd worden. Aan de digitale waardebon zitten geen extra (verzend)kosten verbonden. Bij de papieren versie komen nog verzendkosten bij middels brievenbusverzending met Track and Trace.
Mocht jouw order met daarin een waardebon kwijtraken bij de post, dan wordt deze waardebon ten alle tijden geannuleerd in de webshop. Bij binnenkomst, kunt u deze waardebon weggooien. De waardebon zal geen waarde meer hebben.

Ja, er worden verzendkosten toegevoegd aan jouw bestelling. Dit gebeurt bij het afrekenen. Is jouw bestelling, exclusief de verzending, boven de €45 euro? Dan krijg je de verzending gratis! Voor België gelden andere tarieven.

Tijdens het afrekenen kun je via de volgende manieren betalen:

- iDEAL

- Bancontact

-Paypal

Mogelijk komen er in de toekomst meerdere betaalopties.

Wat vervelend dat jouw waardebon niet werkt. Neem contact op via Instagram of via info@bytanya.nl

We lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Uiteraard kan dit! Jouw waardebon geldt voor alle artikelen van By Tanya. Ook voor oorbellen naar wens. Voor de overige kosten wordt een betaalverzoek gestuurd.