Klantenservice

Betalen
Bekijk
Verzenden
Bekijk
Retourneren
Bekijk
Klachten
Bekijk
Privacy
Bekijk
Algemene voorwaarden
Bekijk

 

F.A.Q.

Ik maak alle oorbellen op bestelling. In de meeste gevallen zullen jouw oorbellen binnen één week afgeleverd worden bij PostNL. Het uiterlijke termijn dat je de oorbellen ontvangt is 10 dagen na jouw bestelling. Mocht dit niet het geval zijn, dan neem ik contact met je op.

Producten uit de webshop kunnen niet retour gestuurd worden.

De oorbellen worden gemaakt van polymeerklei. De zilveren of gouden onderdelen zijn in de meeste gevallen van RVS. De oorbellen kunnen tegen een stootje, maar zoals met ieder sieraad dien je ze met zorg te behandelen.

- Draagt je jouw oorbellen niet? Leg ze op een plek zonder direct zonlicht. Direct zonlicht kan er in de loop van de tijd voor zorgen dat de oorbellen verkleuren.

- Doe voor je gaat slapen de oorbellen uit.

- Douche of zwem niet met de oorbellen. De oorbellen kunnen tegen water, maar voor het behoud van de oorbellen raad ik het af.

- Pas op met parfum of andere sprays. Ze kunnen invloed hebben op de kwaliteit van de oorbellen.

- Ook make-up kan negatieve gevolgen hebben. Het kan gebeuren dat er make-up of aanslag van het ringetje op de polymeerklei komt. Je kunt de oorbellen met een billendoekje, toetendoekje of een beetje water en een zachte doek schoonmaken. Mocht het niet lukken, neem dan contact op voor meer tips.

Gaan jouw oorbellen binnen 2 maanden kapot? Stuur me dan een berichtje via contact op de website of via instagram.

Let op! Gaan de oorbellen kapot omdat jij ze hebt laten vallen, je ze hebt gestoten of bent blijven haken, dan kan ik daar helaas niks aan doen. Oorbellen die kapot gaan door jouw eigen handelen, worden op geen enkele wijze vergoed.

Het stekertje verdwijnt in jouw oor. Aan de achterkant is er weinig tot niets zichtbaar van dit verschil. Uiteindelijk is dit een voordelige keuze voor beide partijen.

In principe niet. Alleen de goudkleur kan vervagen op de plekken waar het in contact komt met jouw huid. Zowel de zilverkleurige onderdelen als de goudkleurige onderdelen zijn van RSV. Bij de goudkleur zit er een coating omheen. Afhankelijk van jouw huid kan dit verkleuren naar zilver of donker goud.

Natuurlijk! Jouw zilveren of gouden sieraden bij de juwelier vandaan, kunnen ook stuk. Als een oorbel valt, blijft hangen of je hem stoot, kan de oorbel stuk gaan. Dit is geheel op eigen risico.

Oorbellen die binnen 2 maanden kapot gaan door een fout van mij, worden opnieuw geleverd.